קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים… אבל מאוד טעים !

 

קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים... אבל מאוד טעים !

זמן הכנה 5 דקות
זמן אפיה 20 דקות
Total Time 25 דקות
Course ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine חלבי, צמחוני
הגשות 2 סועדים

רכיבים
  

  • 2 שורש סלק גודל בינוני/ קטן
  • 1 כפית שמן זית
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • חופן עלי רוקט
  • 20 גרם גבינה בולגרית לפרוס דק דק

הוראות
 

  • לפרוס את הסלקים הכי דק שאפשר, למי שיש מנדולינה - יכול להשתמש. אני פרסתי עם סכין משוננת וחדה.
  • לסדר את הפרוסות במעט חפיפה אחת על השניייה, כמו מניפה. עד שכל הצלחת מכוסה בשכבת פרוסות אחידה.
  • לפזר מעל מלח, פלפל, גבינה, ומעל שמו זית וחומץ בלסמי.. להוסיף את עלי הרוקט במרכז הצלחת. ולהגיש קר!!בתאבון

יצירת קשר

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.