קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים... אבל מאוד טעים !
זמן הכנה 5 דקות דקות
זמן אפיה 20 דקות דקות
Total Time 25 דקות דקות
Course ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine חלבי, צמחוני
הגשות 2 סועדים
רכיבים
- 2 שורש סלק גודל בינוני/ קטן
- 1 כפית שמן זית
- קורט מלח ים אטלנטי
- מעט פלפל שחור גרוס
- 1 כפית חומץ בלסמי
- חופן עלי רוקט
- 20 גרם גבינה בולגרית לפרוס דק דק
הוראות
- לפרוס את הסלקים הכי דק שאפשר, למי שיש מנדולינה - יכול להשתמש. אני פרסתי עם סכין משוננת וחדה.
- לסדר את הפרוסות במעט חפיפה אחת על השניייה, כמו מניפה. עד שכל הצלחת מכוסה בשכבת פרוסות אחידה.
- לפזר מעל מלח, פלפל, גבינה, ומעל שמו זית וחומץ בלסמי.. להוסיף את עלי הרוקט במרכז הצלחת. ולהגיש קר!!בתאבון