אגרול קראנצ' אפוי בתנור
זמן הכנה 1 דקה דקה
זמן אפיה 40 דקות דקות
Total Time 1 שעה hr 1 דקה דקה
Course ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine אוריינטלי
הגשות 10 יחידות
רכיבים
למילוי
- 1 מארז רצועות בקר להקפצה של אדום אדום
- 1 יחידה בצל פרוס לרצועות דקות
- 3 יחידות גזרים גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
- 1/2 יחידה כרוב קטן חתוך לרצועות דקיקות דקיקות
- 2 כפות שמן להקפצת הבשר
- 1 חבילה דפי סיגר מרוקאיים
לרוטב
- 3 יחידות שיני שום כתושים
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 2 כפות שמן שומשום
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס רוטב סויה
הוראות
- לטגן עד הזהבה קלה את רצועות הבצל
- להוסיף את רצועות הבקר
- טיגון קצר, עד שהרצועות נהיות אפרפרות. לא לבשל מעבר, שלא ייתיבשו.
- להוציא את הרצועות ולשמור בצד. להחזיר את נוזלי הבישול שניגרו מהבשר ולהוסיף את מרכיבי הרוטב – להביא לרתיחה.
- להוסיף את הכרוב והגזר.
- לבשל כ 10 דקות – עד ריכוך.
- ולהוסיף את רצועות הבקר. להביא שוב לרתיחה תוך כדי ערבוב, לכבות ולשמור בצד עד שמתקרר. לסנן את הנוזלים.
שילוב עלי הסיגר
- לחמם תנור ל 220 מעלות. למלא את עלי הסיגר
- לקפל
- לקפל מכל הצדדים
- לגלגל
- להניח על נייר אפיה כשהקפל כלפי מטה ולהבריש בשמן
- לאפות עד הזהבה – כ 15-20 דקות
- להגיש עם צ'ילי מתוק.
- אז מה – אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!