Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Smaller
Normal
Larger
אגרול קראנצ' אפוי בתנור
הדפסת מתכון
Pin Recipe
זמן הכנה
1
דקה
דקה
זמן אפיה
40
דקות
דקות
Total Time
1
שעה
hr
1
דקה
דקה
Course
ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine
אוריינטלי
הגשות
10
יחידות
רכיבים
למילוי
1
מארז
רצועות בקר
להקפצה של אדום אדום
1
יחידה
בצל
פרוס לרצועות דקות
3
יחידות
גזרים
גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
1/2
יחידה
כרוב קטן
חתוך לרצועות דקיקות דקיקות
2
כפות
שמן
להקפצת הבשר
1
חבילה
דפי סיגר מרוקאיים
לרוטב
3
יחידות
שיני שום
כתושים
1
כפית
ג'ינג'ר
מגורר
2
כפות
שמן שומשום
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1/4
כוס
רוטב סויה
הוראות
לטגן עד הזהבה קלה את רצועות הבצל
להוסיף את רצועות הבקר
טיגון קצר, עד שהרצועות נהיות אפרפרות. לא לבשל מעבר, שלא ייתיבשו.
להוציא את הרצועות ולשמור בצד. להחזיר את נוזלי הבישול שניגרו מהבשר ולהוסיף את מרכיבי הרוטב – להביא לרתיחה.
להוסיף את הכרוב והגזר.
לבשל כ 10 דקות – עד ריכוך.
ולהוסיף את רצועות הבקר. להביא שוב לרתיחה תוך כדי ערבוב, לכבות ולשמור בצד עד שמתקרר. לסנן את הנוזלים.
שילוב עלי הסיגר
לחמם תנור ל 220 מעלות. למלא את עלי הסיגר
לקפל
לקפל מכל הצדדים
לגלגל
להניח על נייר אפיה כשהקפל כלפי מטה ולהבריש בשמן
לאפות עד הזהבה – כ 15-20 דקות
להגיש עם צ'ילי מתוק.
אז מה – אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!
Notes
בכל מקרה – כזה קריספי שחבל על הזמן !!!
מקווה שאהבתם את המתכון שלי,
אשמח לשמוע מה דעתכם וטעמכם
בתאבון ג'סיקה