Go Back
אז מה - אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!

אגרול קראנצ' אפוי בתנור

זמן הכנה 1 דקה
זמן אפיה 40 דקות
Total Time 1 שעה 1 דקה
Course ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine אוריינטלי
הגשות 10 יחידות

רכיבים
  

למילוי

  • 1 מארז רצועות בקר להקפצה של אדום אדום
  • 1 יחידה בצל פרוס לרצועות דקות
  • 3 יחידות גזרים גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
  • 1/2 יחידה כרוב קטן חתוך לרצועות דקיקות דקיקות
  • 2 כפות שמן להקפצת הבשר
  • 1 חבילה דפי סיגר מרוקאיים

לרוטב

  • 3 יחידות שיני שום כתושים
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס רוטב סויה

הוראות
 

  • לטגן עד הזהבה קלה את רצועות הבצל
    לטגן בצל עד הזהבה קלה
  • להוסיף את רצועות הבקר
    להוסיף את רצועות הבקר
  • טיגון קצר, עד שהרצועות נהיות אפרפרות. לא לבשל מעבר, שלא ייתיבשו.
    טיגון קצר של רצועות הבקר שלא ייתייבשו
  • להוציא את הרצועות ולשמור בצד. להחזיר את נוזלי הבישול שניגרו מהבשר ולהוסיף את מרכיבי הרוטב – להביא לרתיחה.
    לשמור בצד את הרצועות עד קירור
  • להוסיף את הכרוב והגזר.
    להוסיף את הכרוב והגזר למחבת עם הרוטב
  • לבשל כ 10 דקות – עד ריכוך.
    לבשל עד ריכוך
  • ולהוסיף את רצועות הבקר. להביא שוב לרתיחה תוך כדי ערבוב, לכבות ולשמור בצד עד שמתקרר. לסנן את הנוזלים.
    להוסיף למחבת את רצועות הבקר שהוקפצו

שילוב עלי הסיגר

  • לחמם תנור ל 220 מעלות. למלא את עלי הסיגר
  • לקפל
    לקפל את האגרול
  • לקפל מכל הצדדים
    לקפל פנימה את צידי עלךי הסיגר
  • לגלגל
    לגלגל את עלה הסיגר עם המילוי
  • להניח על נייר אפיה כשהקפל כלפי מטה ולהבריש בשמן
    להבריש בשמן
  • לאפות עד הזהבה – כ 15-20 דקות
    לאפות את האגרול עד הזהבה
  • להגיש עם צ'ילי מתוק.
    אגרול אפוי בתנור של ג'סיקה
  • אז מה – אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!
    אז מה - אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!

Notes

בכל מקרה – כזה קריספי שחבל על הזמן !!!

מקווה שאהבתם את המתכון שלי,
אשמח לשמוע מה דעתכם וטעמכם

בתאבון ג'סיקה