מאפה גבינות בבצק שמרים עלים

מאפה גבינות בבצק שמרים עלים

להכין בצק שמרים, זה ממש בקטנה. להכים בצק שמרים עלים..... טוב זו כבר הפקה. הרבה, רידודים קיפולים של הבצק, מריחת חמאה, ..... למה בצק שמרים עלים משמש? לרוב קרואסונים .בקיצור קיבלתי בצק כזה מוכן וקפוא של מעדנות להתנסות. אז כך נולד לו מתכון למאפה גבינות קל הכנה וטעים. כיכב אצלנו בארוחה חלבית בתוספת סלמון אפוי וסלט רענן.
זמן הכנה 10 דקות
זמן אפיה 45 דקות
Total Time 57 דקות
Course קינוח
הגשות 1 מאפה משפחתי

רכיבים
  

מילוי המאפה

  • 500 גרם גבינה לבנה 5% לא פחות % שומן שלא יהיה מיימי, אפשר גם 9%
  • 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
  • 0.5 כוס גבינה צפתית קשה 5% מגוררת
  • 1 יחידה ביצים
  • 2 כפות קורנפלור

הבצק

  • 1 חבילה בצק שמרים עלים של מעדנות להפשיר מראש במקרר
  • 1 יחידה ביצים
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות שומשום

הוראות
 

  • חשוב מאוד, להפשיר מראש את הבצק במקרר מומלץ להשתמש בבצק כשהוא קר. מודה שאני התמהמתי והיה יותר קשה לעבוד עם הבצק, לכן הוא לא מצטלם כל כך יפה וקצת עקום. אבל מה שקובע זה הטעם 😉 !!לכן מומלץ להכין את המילוי ורק אז לעבור לבצק.

יצירת קשר

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.