Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים... אבל מאוד טעים !
הדפסת מתכון
זמן הכנה
5
דקות
דקות
זמן אפיה
20
דקות
דקות
Total Time
25
דקות
דקות
Course
ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine
חלבי, צמחוני
הגשות
2
סועדים
רכיבים
2
שורש
סלק
גודל בינוני/ קטן
1
כפית
שמן זית
קורט
מלח ים אטלנטי
מעט
פלפל שחור גרוס
1
כפית
חומץ בלסמי
חופן
עלי רוקט
20
גרם
גבינה בולגרית
לפרוס דק דק
הוראות
לפרוס את הסלקים הכי דק שאפשר, למי שיש מנדולינה - יכול להשתמש. אני פרסתי עם סכין משוננת וחדה.
לסדר את הפרוסות במעט חפיפה אחת על השניייה, כמו מניפה. עד שכל הצלחת מכוסה בשכבת פרוסות אחידה.
לפזר מעל מלח, פלפל, גבינה, ומעל שמו זית וחומץ בלסמי.. להוסיף את עלי הרוקט במרכז הצלחת. ולהגיש קר!! בתאבון