Go Back

קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים... אבל מאוד טעים !

זמן הכנה 5 דקות
זמן אפיה 20 דקות
Total Time 25 דקות
Course ארוחה קלה, מנות פתיחה
Cuisine חלבי, צמחוני
הגשות 2 סועדים

רכיבים
  

  • 2 שורש סלק גודל בינוני/ קטן
  • 1 כפית שמן זית
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • חופן עלי רוקט
  • 20 גרם גבינה בולגרית לפרוס דק דק

הוראות
 

  • לפרוס את הסלקים הכי דק שאפשר, למי שיש מנדולינה - יכול להשתמש. אני פרסתי עם סכין משוננת וחדה.
  • לסדר את הפרוסות במעט חפיפה אחת על השניייה, כמו מניפה. עד שכל הצלחת מכוסה בשכבת פרוסות אחידה.
  • לפזר מעל מלח, פלפל, גבינה, ומעל שמו זית וחומץ בלסמי.. להוסיף את עלי הרוקט במרכז הצלחת. ולהגיש קר!! בתאבון