קיבלתי להתנסות מוצרי אוליביה חדשים.
שמחה לשתף ב 3 מנות מהירות ששודרגו בעזרת הממרחים החדשים של אוליביה
מאפינס אורז עם גבינה בולגרית ופסטו כוסברה יאמי…..
תמיד נשאר אורז במקרר – נכון?
הנה רעיון מה לעשות איתו….
3 כוסות אורז מבושל
2 ביצים קטנות
כ חצי כוס גבינה בולגרית מעודנת 5%
ו 2 כפות פסטו כוסברה של אוליביה
הוראות הכנה
לערבב את כל המרכיבים, למלא את המנג'טים / שקעי מאפינס
לפזר מעל כל המאפינס – לפני אפיה 1 כף פרורי לחם – ניתן להמיר בכף שומשום
כשיוצא מהתנור לפזר מעל הקאפקייקס כף גבינה צפתית קשה מגוררת
לאפות כ 25-30 דקות בחום בינוני עד הזהבה.
נראה אם אתם תצליחו לעמוד בפיתוי הריח……
בתאבון 🙂
סלט ירקות ברוטב יוגורט, דבש, מיונז ולימון כבוש.
מנה מרעננת וקייצית
מצרכים
1–2 כף לימונים כבושים קצוצים של אוליביה
1/4 כפית אריסה חריפה של אוליביה (לי היה מאוד חריף לכן שמתי מעט)
אבל התוספת הקטנה מקפיצה את המנה
גביע יוגורט 3%
2 כפות מיונז – אפשר להמיר בכף שמן זית
1 כף דבש
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
לערבב את מצרכי הרוטב ולפזר מעל הירקות החתוכים
ירקות: אני מעדיפה ירקות קראנצ'יים
גזר, צנונית (פרוסה דק דק והושרתה במים קפואים), חסה, כרוב, ועגבניות שרי קצת ירוקות
מאפה פסטה לייט…. עם פסטו פטרוזיליה ונענע.
מצרכים:
גבינה צפתית 5%. ורוטב עגבניות וחצילים אפוי בתנור….
4 כוסו פסטה מבושלת
2 כפות פסטו פטרוזיליה ונענע של אוליביה
1/2 כוס חלב
2 ביצים קטנות
1/2 כוס גבינת צפתית קשה 5 %
הוראות הכנה:
לערבב את הפסטה עם שאר המצרכים
להעביר לתבנית אפייה, אפשר גם כלים אישיים
מעל לפזר רוטב עגבניות עם חצילים אפויים בתנור
לאפות כ 30 דקות , לפזר מעל מעט גבינה צפתית 5%
לאפות 5 דקות נוספות ולהגיש.
אשמח לקרוא מה דעתכם והאם ניסיתם את המתכון
ג'סיקה
ומנצלת את ההזדמנות להזכיר לכם שביום שישי הבא ה 31-07-2015 – טו באב… חג אהבה.
תוכניות כבר יש לכם?
טרם?
מוזמנים לבקר באתר שלי www.jessica.co.il
יש לי מלא…. הפתעות רומנטיות עבורכם