Go Back
גביע פריך אפוי לקינוח גלידה מושלם

גביע מתוק מבצק פריך

החופש הגדול הסתיים, התחילה שנת לימודים חדשה. זה אומר שהקיץ מתחיל להסתיים. אז לפני שזה ייגמר נהנה מתכון קליל ומאוווד פשוט. מעט מרכיבים וזמן הכנה קצר - נשמע מוווש לא?! חכו עד שתקבלו תגובות כברק בביס הראשון!!
זמן הכנה 15 דקות
זמן אפיה 7 דקות
Total Time 37 דקות
Course קינוח
Cuisine חלבי
הגשות 20 גביעים

רכיבים
  

  • 1 חבילה בצק פריך חמאה של מעדנות להפשיר מראש במקרר
  • 1 חבילה גלידה שאוהבים
  • 50 גרם שוקולד מריר להמיס לפני הגשה
  • 3 כפות סוכריות כפות סוכריות סוכריות לקישוט

הוראות
 

  • לפרוש את הבצק על הצד של הניילון (עליו מגולגל הבצק) לרדד מעט את הבצק (כך הגביעים לא היו עבים מידי) לקרוץ צורות בעזרת החותכן. האידאלי צורת פרח - גודל שהפרח ירפד את התבנית ועלי הכותרת יבלטו החוצה. אני לא מצאתי את החותכן - אז אילתרתי עם 2 גדלים של חותכנים: אחד בינוני ואחד קטן.
    לקרוץ צורות בעזרת החותכן.
  • לפרוש את הבצק על הצד של הניילון (עליו מגולגל הבצק)
    לקרוץ צורות בעזרת החותכן.
  • לקרוץ מהבצק צורות
    לקרוץ צורות בעזרת החותכן.
  • לרפד את תבניות המאפינס עם הבצק. במידה והבצק מורכב ממספר חתיכות להדק את החיבור בינהם.
    לרפד את תבניות המאפינס עם הבצק.
  • שהדפנות יהיו גבוהות - כמו צולחית
    לרפד את תבניות המאפינס עם הבצק.
  • לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות, עד הזהבה לצנן ולשמור בכלי אטום עד הגשה. (הגביעים יישמרו טריים עד כשבועיים, בתנאי שהם בקופסא אטומה.) להגשה - לשים כדור גלידה נדיב במיוחד, לפנק בשוקולד נמס ולקשט בסוכריות. אההההה - אין צורך לשטוף את גביעה הגלידה אח"כ ;) הבצק טעים מאוד, לא מתוק מידי וגם לא שומני - בהחלט מומלץ!! שתהיה שנה טובה ומתוקה ג'סיקה
    גביע פריך ומפנק לגלידה תוצרת בית - קינוח לראש השנה
  • גביע פריך ומפנק לגלידה תוצרת בית - קינוח לראש השנה