קרפצ'ו סלק, לא לפי החוקים… אבל מאוד טעים !
  • מנהארוחה קלה, מנות פתיחה
  • מטבחחלבי, צמחוני
מנות זמן הכנה
2סועדים 5דקות
זמן בישול
20דקות
מנות זמן הכנה
2סועדים 5דקות
זמן בישול
20דקות
מרכיבים
  • 2שורש סלקגודל בינוני/ קטן
  • 1כפית שמן זית
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1כפית חומץ בלסמי
  • חופן עלי רוקט
  • 20גרם גבינה בולגריתלפרוס דק דק
הוראות
  1. לפרוס את הסלקים הכי דק שאפשר, למי שיש מנדולינה – יכול להשתמש. אני פרסתי עם סכין משוננת וחדה.
  2. לסדר את הפרוסות במעט חפיפה אחת על השניייה, כמו מניפה. עד שכל הצלחת מכוסה בשכבת פרוסות אחידה.
  3. לפזר מעל מלח, פלפל, גבינה, ומעל שמו זית וחומץ בלסמי.. להוסיף את עלי הרוקט במרכז הצלחת. ולהגיש קר!! בתאבון