אגרול קראנצ' אפוי בתנור
  • מנהארוחה קלה, מנות פתיחה
  • מטבחאוריינטלי
מנות זמן הכנה
10יחידות 1שעה
זמן בישול זמן המתנה
40דקות 20דקות
מנות זמן הכנה
10יחידות 1שעה
זמן בישול זמן המתנה
40דקות 20דקות
מרכיבים
למילוי
  • 1מארז רצועות בקרלהקפצה של אדום אדום
  • 1יחידה בצלפרוס לרצועות דקות
  • 3יחידות גזריםגזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
  • 1/2יחידה כרוב קטןחתוך לרצועות דקיקות דקיקות
  • 2כפות שמןלהקפצת הבשר
  • 1חבילה דפי סיגר מרוקאיים
לרוטב
  • 3יחידות שיני שוםכתושים
  • 1כפית ג'ינג'רמגורר
  • 2כפות שמן שומשום
  • 1/2כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס רוטב סויה
הוראות
  1. לטגן עד הזהבה קלה את רצועות הבצל
  2. להוסיף את רצועות הבקר
  3. טיגון קצר, עד שהרצועות נהיות אפרפרות. לא לבשל מעבר, שלא ייתיבשו.
  4. להוציא את הרצועות ולשמור בצד. להחזיר את נוזלי הבישול שניגרו מהבשר ולהוסיף את מרכיבי הרוטב – להביא לרתיחה.
  5. להוסיף את הכרוב והגזר.
  6. לבשל כ 10 דקות – עד ריכוך.
  7. ולהוסיף את רצועות הבקר. להביא שוב לרתיחה תוך כדי ערבוב, לכבות ולשמור בצד עד שמתקרר. לסנן את הנוזלים.
שילוב עלי הסיגר
  1. לחמם תנור ל 220 מעלות. למלא את עלי הסיגר
  2. לקפל
  3. לקפל מכל הצדדים
  4. לגלגל
  5. להניח על נייר אפיה כשהקפל כלפי מטה ולהבריש בשמן
  6. לאפות עד הזהבה – כ 15-20 דקות
  7. להגיש עם צ'ילי מתוק.
  8. אז מה – אגרול עם הידיים או צ'ופ סטיקס?!
הערות למתכון

בכל מקרה – כזה קריספי שחבל על הזמן !!!

מקווה שאהבתם את המתכון שלי,
אשמח לשמוע מה דעתכם וטעמכם

בתאבון ג'סיקה