מרק ספונטני / סנפרוסטני וטעים!!!!

מרק ספונטני / סנפרוסטני וטעים!!!!

בשבת האחרונה כשהחורף בא לבקר והתקבל בשמחה גדולה,
הוא גם הביא חשק למרק מפנק.

שיחמם את הגוף והנשמה.

מרק שעועית מקסיקני

אז מה עושים כשהחזאים בכל צודקים ואני הסקפטית לא נערכתי כראוי
לחורף / למרק?!

ועדיין נורא מתחשק מרק טעם ומפנק?

יש חשק, אבל – אין את כל המצרכים שצריך עבור המרק.

רוצה מרק עכשיו ואין את הלילה להשרות את השעועית כדי שתתבשל ותתרכך במרק…

אני מאוד אוהבת לבשל, אבל – לפעמים גם לי מתחשק לעשות קיצורי דרך – ולהתפנק
לא מתאים לי לעמוד במטבח, לרכז את כל המרכיבים, לשטוף, לקלוף,  לחתוך….
ולחכות שעתיים למרק… ככה לפעמים קשה בדחיית סיפוקים.

יש פתרון!!!

אז מה שאני עושה למקרים כאלה, קונה בסופר מרקים SOS, כן ככה אני קוראת להם.
פתרון טוב, עם ירקות טריים וקפואים, לא מעובדים
מרקי סנפרוסט, במגוון טעמים. וכשמגיע הרגע של פינוק, שולפת מהמקפיא ותוך 20-30 דקות,
הפינוק החמים והטעים מוכן.
הכל בפנים – הירקות, התיבול, הוראות ההכנה.

הנה 3 המלצות שיהפכו את הארוחה שלכם מזינה ומפנקת.

ואני כהרגלי, תמיד חייבת לתת למנות את הטאץ' שלי, מוזמנים לטעום.

מרק שעועית

מרק שעועית של סנפרוסט בתוספת מפתיעה וטעימה

                                         מרק שעועית של סנפרוסט בתוספת מפתיעה וטעימה

מרק שעועית סנפרוסט

אז ככה, הכנתי את מרק השעועית .
התיבול היה עדין מידי – כאן נכנס השידרוג שלי:
הוספתי פפריקה מעושנת, צ'ילי מתוק, אורגנו – עדיין חסר משהו…
המרקם דליל, השעועית רכה במידה הרצויה, נימוחה בפה
אבל, חתיכות הבצל עדיין קשות – לי זה מפריע במרק.
פיתרון – לטחון חלק מהמרק – מיד טחנתי והיה שיפור!

אבל עדיין היה לי חסר משהו,
השעועית הזכירה לי את מקסיקו, אצטקים – כן – יש לי, יש לי, יש לי – ש ו ק ו ל ד!
גיררתי 2 קוביות שוקולד מריר – הללויה, איזה עונג!!
הרגשתי שהכנתי מנת מאסטר-שף ועליתי לגמר.
בחיי שיצא אליפות.
ממליצה על המרק הזה – שיפצור ביתי.

מרק ירקות

מרק ירקות של סנפרוסט
מרק ירקות של סנפרוסט

מרק ירקות עשיר

 מרק קלאסי ומפנק,

להוסיף ליטר מים, כפי שכתוב על האריזה.
ציר המרק טיפל'ה מלוח לטעמי, אז אני ממליצה לשים חצי מהציר, לטעום ובמידת הצורך להוסיף.
אני הוספתי פסטה שהייתה מבושלת, ככה המליחות התפזרה נהדר .

מרק אפונה

2012_12_25

מרק אפונה סנפרוסט

מרק אפונה מוצלח!!
שמתי 3 כוסות קטנות של מים , תיבול בול בפוני.

לאחר הבישול טחנתי והוספתי קוביות חזה עוף מתובל, שהכנתי בזמן שהמרק התבשל..

צבע עז ומפתה של הירוק האפונתי!

הערה – כדי שלא יצא דליל מידי צריך לשים מעט מים

כמנה עיקרית מספיק לשתי מנות וחצי.

כמנות פתיחה, בהחלט 4 מנות

אז WELLCOME BACK  חורף – תישאר, שנמשיך להתחמם עם מרקים טעימים.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

כרגיל מוזמנים לבקר באתר שלי ולהתפתות….

www.jessica.co.il

יצירת קשר

יצירת קשר